Obalno - kraška, Piran, Center

 • Hiša
 • Vrstna
 • 109,70 m2 (neto)
 • 149,80 m2 (bruto)
 • 1900
 • 2006
420.000 €

Splošno

 • Šifra: 2317
 • Tip: Hiša
 • Velikost (neto): 109,70 m2
 • Velikost (bruto): 149,80 m2
 • Leto izgradnje: 1900
 • Leto adaptacije: 2006

Podroben opis

Popolnoma prenovljena hiša s teraso 129 m2 + ločen pritlični prostor 21 m2 v samem središču mesta. Vredno ogleda in nakupa ! 

OPIS NEPREMIČNINE:
Prodamo popolnoma prenovljeno hišo, ki se nahaja v samem centru Pirana. Vrstna hiša je bila kmalu po nakupu temeljito prenovljena. Seveda so lastniki želeli hiši ponovno vrniti sijaj pristne meščanske piranske hiše obenem pa ji dodati tudi svojo noto. Zato prenovi niso prepustili nakjučju ampak so prenovo zaupali znamenitem arhitektu Alessiu Prinčiču. Hiša je pridobili na prostoru, maksimalno je izkoriščena za prijetno stalno bivanje ali pa za izjemno udobno počitniško bivanje. Seveda so pri prenovi ohranjeni stari detalji in avtetične konstrukcije, dodani pa so novi kot so ročno izdelana keramika, kamin, idr. Hiša se s svojimi udobnimi 129 m2 razteza skozi 4 etaže. Stopnice, ki se vijejo po skrajnem tlorisnem obodu nas pripeljejo vse do terase s pogledom čez piranske strehe. 

V 1. ETAŽI pritličju se nahaja dnevna soba z nišo in kaminom, toaleta ter servisni prostor, kjer je umeščeno tudi centralno ogrevanje. Kot zanimivost, lastniki so nam zaupali, da ima dnevni prostor prijetno naravno ohlajen tudi v vročih poletnih mesecih. V zimskih mesecih pa za prijetno toploto poskrbi kamin.

V 2. ETAŽI prvem nadstropju je prostorna zidana kuhinja z okrasno keramiko, jedilni prostor za več oseb ter skrit kotiček utilitija. Seveda je v kuhinji umeščenih kar nekaj odlagalnih površin za posodo in ostale kuhinjske pripomočke. 

V 3. ETAŽI drugem nadstropju se nahajata predprostor z garderobno omaro, kopalnica in spalnica.  

V 4. ETAŽI tretjem nadstropju so lastniki umestili garderobno sobo ter veliko zakonsko spalnico s predprostorom iz katerega nas stopnice popeljejo še v kotiček z odprto teraso. Seveda je terasa kot nalašč za prijetne večere v dobri družbi in prijetni kapljici. Vaša družina pa bo navdušena, če ji boste na terasi pripravili jutranji zajtrk. 

V sklop hiše spada tudi dodaten prostor 21 m2, ki se nahaja v pritličju, ima svoj lasten vhod in bi lahko bil namenjen kot kantina ali velika vinska klet. Možna je uporaba tudi za manjšo butično trgovino ali pa kot shramba za kolesa ter počitniške rekvizite.

V hiši so vsi električni priključki, vodovodni priključki, priključek na kanalizacijo, priključek na plin in instalacije za telefonski priključek, priključek na KATV, ogrevanje pa je na centralno ogrevanje na elektriko.

Hišo je možno oddajati preko Airbnb-ja in Booking-a. Zasedenost v sezoni (6 mesecev) je 98%, poleg tega pa je ocena nastanitve ocenjena kot izjemna.

LOKACIJA: 
Mestna plaža je oddaljena okvirno 300 m. Do najbližje trgovine in trafike na Trgu bratstva oziroma Rokovem trgu, kot mu domačini pravijo imate le 100 m, tržnica na Zelenjavnem trgu in Tartinijev trg pa sta oddaljena približno 350-450 m od hiše. Najbližji gostinski lokali in restavracije so oddaljeni do 200 m. Izven poletne sezone je parkiranje možno na območju piranske Punte, v poletnem času pa na parkirišču GH Fornače ali GH Arze ali večjem parkrišču Fornače (s stalnimi prebivališčem).
 
POKLIČITE NAS za ogled te slikovite hiše na 041/ 784 750 (g. Daniel Lovšin), 041/ 687 075 (ga. Stanislava Premru Lovšin) ali 05/ 6730 250 (Casabela - nepremičnine na obali).

Dodatno

Dodatno
TerasaKlet
Luksuz
KlimaLep razgled
Priključki
ElektrikaVodaKanalizacija
Ogrevanje
Klima
Energetski razred
Ni potrebna (334. člen EZ-1)

Kontaktiraj agenta

agent Daniel Lovšin

Daniel Lovšin

 • +386 41 784 750
 • +386 (41) 687 075
 • daniel@casabela.net
več o agentu