Obalno - kraška, Piran, Center

 • Hiša
 • Vrstna
 • 65,00 m2 (neto)
 • 78,90 m2 (bruto)
 • 1876
 • 2010
188.000 €

Splošno

 • Šifra: H
 • Tip: Hiša
 • Št. sob: 2
 • Velikost (neto): 65,00 m2
 • Velikost (bruto): 78,90 m2
 • Leto izgradnje: 1876
 • Leto adaptacije: 2010

Podroben opis

Popolnoma prenovljena hiša s strešno teraso, dvema kopalnicama, 2 vhodoma. Pogled na morje in vrtove za hišo. Vredno ogleda in nakupa ! 

OPIS NEPREMIČNINE:
Prodamo popolnoma prenovljeno hišo l. 2010, ki se nahaja v samem središču Pirana, Ulici svobode. Hiša je bila po nakupu temeljito prenovljena, vendar lastniki niso pozabili na vidne in dekorativne detalje v kamnu in lesu. Posebno skrb so posvetili tudi vidni leseni konstrukciji - lesenim tramovom. Kletna etaža in pritličje imata novo betonsko konstrukcijo, ostale etaže pa popolnoma prenovljeno leseno konstrukcijo, izdelane sta bili 2 novi kopalnici ter strešna terasa s pogledom na morje in na zeleno okolico - vrtove za hišo. Izdelana je nova fasada, notranje stene. nova okna in vrata. Vsaka etaža ima svoj namenski prostor, obenem pa se stopnišče vije v vogalu - obodu hiše, deloma je krožno leseno, deloma v kovinski konstrukciji z lesenimi stopnicami.  V hiši so vsi električni priključki, vodovodni priključki, priključek na kanalizacijo, instalacije za telefonski priključek, kabelsko TV in internetno povezavo, ogrevanje je z radiatorji na elektriko. Je izkoriščena za prijetno stalno bivanje ali pa za udobno počitniško bivanje. Lahko pa bi jo namenili oddajanju za turistične namene.

V kletni etaži, ki ima svoj vhod z ulice se nahaja prostor, ki je namenjen shrambi koles, raznih potrebščin. Lahko ga namenite kantini, kakor pravijo domačini prostoru z druženje s prijatelji ob dobri kapljici. V tej etaži se nahaja tudi kopalnica s tuš kabino, sanitarijami, umivalnikom ter priključki za pralni stroj. S te etaže preko stopnišča dostopate v pritličje ali 2. etažo.

V pritličju, ki ima ravno tako svoj vhod z ulice je urejena kuhinja, izdelana po meri ter jedilni prostor. Seveda je v kuhinji umeščenih kar nekaj odlagalnih površin za posodo in ostale kuhinjske pripomočke kakor tudi štedilnik, pomivalno korito, hladnilnik ter dodatna omara za shranjevanje. Pri prenovi so lastniki v steni odkrili nišo in jo prenovili tako, da služi kot dodatna okrasna polica. 

V 1. nadstropju je urejena zakonska spalnica z več garderobnimi omarami. Ta prostor ima 2 okni obrnjenimi in jug in vzhod.  

V 2. nadstropju se nahaja manjša kopalnica s sanitarijami, tuš kabino in umivalnikom. Obilo svetlobe ji zagotavlja posebno okno izdelano v steklenih prizmah. V tej etaži se nahaja delovni kotiček za lastnike, lahko pa se ga nameni tudi dodatni spalnici.

V 3. nadstropju se nahaja ličen dnevni prostor s sedežno garnituro, ki ponuja dodatna ležišča za lastnike, obenem pa je tu umeščene TV regal. Pogled iz dnevnega prostora je na jug in zahod. Obilo svetlobe pa nudi tudi posebno strešno okno Velux, ki je obenem tudi izhod na strešno teraso. Na strešno terase seveda dostopate preko manjšega stopnišča. 

Strešna terasa je izdelana v kovinski konstrukciji z ograjo ter pohodnih lesenih elementih. Z nje imate pogled na morje, zeleno okolico. Lastniki imajo na njej umeščeno mizo s stoli, v toplejših oz. poletnih mesecih pa si namestijo tudi ležalnike za prijetno popoldansko brezskrbno poležavanje pod soncem.

 

LOKACIJA: 
Mestna plaža je oddaljena okvirno 300 m. Do najbližje trgovine in trafike na Trgu bratstva oziroma Rokovem trgu, kot mu domačini pravijo imate le 100 m, tržnica na Zelenjavnem trgu in Tartinijev trg pa sta oddaljena približno 350-400 m od hiše. Najbližji gostinski lokali in restavracije so oddaljeni do 200 m. Izven poletne sezone je parkiranje možno na območju piranske Punte, v poletnem času pa na parkirišču GH Fornače ali GH Arze ali večjem parkrišču Fornače (s stalnimi prebivališčem).

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti.

 
POKLIČITE NAS za ogled te zanimive hiše na 041/ 784 750 (g. Daniel Lovšin), 041/ 687 075 (ga. Stanislava Premru Lovšin) ali 05/ 6730 250 (Casabela - nepremičnine na obali).

Dodatno

Dodatno
Terasa Klet
Luksuz
Lep razgled Pogled na morje Tip-top
Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija
Ogrevanje
Elektrika
Energetski razred
Ni potrebna (334. člen EZ-1)

Kontaktiraj agenta

agent Daniel Lovšin

Daniel Lovšin

Direktor
oglasov
 • +386 41 784 750
 • +386 (41) 687 075
 • daniel@casabela.net
več o agentu